Politik for refundering og returnerede varer

Herunder kan du læse om dine lovmæssige rettigheder samt de særlige betingelser, som vi tilbyder.

Fragt

Levering med GLS til pakkeboks er gratis ved online køb i Danmark over 499,-. International levering inden for EU er mod tillæg.

Bestilling

På Winterski.dk kan du bestille alle de varer, som findes på vores hjemmeside. Hvis du har forespørgsler til varer, som ikke er på siden, er du altid velkommen til at kontakte os på mail eller telefon +45 30 50 88 48. Hjemmesiden opdateres løbende.

Da vi har rigtig mange ekspeditioner både online og i butikken, kan det desværre ikke undgås at enkelte varer er udsolgt. Vi beklager selvfølgelig rigtig meget hvis dette sker, men håber på forståelse for problemet, og vil kontakte dig pr telefon eller email med det samme.

Alle priser på websitet er inkl. moms og andre afgifter. Priserne er dagspriser.

Betaling

På Winterski.dk kan der betales med:

  • Visa/Dankort
  • Visa Electron
  • MasterCard, Visa og Maestro.

Der tages IKKE gebyr ved betalingskort og alle transaktioner er SSL krypteret.

Beløbet for varerne trækkes først, når varerne sendes fra Winterski.dk eller meldes klar til afhentning. Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det du har godkendt ved købet.

Returret

Ifølge forbrugeraftaleloven har du 14 dages fortrydelsesret efter modtagelsen af varen. Varer købt på Winterski.dk er dog omfattet af vores forbedrede fortrydelsesret, sådan at du inden for 30 dage efter modtagelsen af varen kan fortryde dit køb. Ved fortrydelse skal varen være i væsentligt samme stand som ved modtagelsen, og varen skal returneres i original emballage. Ved online køb af cykel med efter monterede dele vil der fremkomme monteringsmærker og betyder at varen efterfølgende ikke kan sælges som ny og varen vil have tabt værdi som modregnes. Hvis ovenstående ikke efterleves, vil vi foretage en vurdering af, om varen har tabt værdi. Hvis dette er tilfældet, vil det blive modregnet i returbeløbet. Vi gør opmærksom på at varer sendes for din risiko, men at vi selvfølgelig sørger for at varerne er forsvarligt indpakket og emballeringen er tilstrækkelig til de krav der stilles fra transportøren. Er pakken beskadiget ved ankomst er det dit ansvar at gøre transporteren opmærksom herpå. Benyt gerne vores returlabelssystem.

Når vi har modtaget og godkendt returnering af en vare tilbageføres varens pris til din konto med det samme. Varen skal være Winterski i hænde senest 14 dage efter at du har fortrudt dit køb.

Hvis du ønsker at returnere en vare købt på Winterski.dk, skal du sende de/den direkte til nedenstående adresse:

Winterski.dk
Stenhusvej 62
4300 Holbæk

Bemærk – Vi modtager ikke pakker sendt pr. postopkrævning, ufrankeret, til pakkeboks eller lignende. Såfremt du nægter at modtage varen fra postvæsnet, vil den blive sendt retur til os og vi vil kreditere det fulde beløb til din konto.

Reklamationsret

Når du handler på Winterski.dk, har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret, når du har modtaget varen. Dette betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, få pengene tilbage eller afslag i prisen afhængigt af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Der skal reklameres inden rimelig tid efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis der reklameres inden to måneder, vil reklamationen altid være rettidig.

Når du ønsker at reklamere over et produkt, skal du sende det til vores adresse:

Winterski.dk
Stenhusvej 62
4300 Holbæk

Når du returnerer varen, bedes du angive fejlen på fakturaen.

Bemærk: vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller andet.

Husk altid at sende varen tilbage i forsvarlig emballage.Har du sendt en vare ind til fortrydelse eller reklamation vil du altid få tilsendt en mail når vi har modtaget varen. I mailen får du oplysninger om den videre proces i forbindelse med behandlingen af din fortrydelse/reklamation.

Personlige oplysninger

For at du kan indgå en aftale med os via websitet, skal du lade dig registrere med følgende personlige oplysninger:

  • Navn
  • Adresse
  • Telefonnummer
  • E-mailadresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger kun med det formål at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos Winterski.dk og opbevares i 5 år  (grundet krav fra bogføringsloven).

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at  det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du  er informeret om præcis, hvilke oplysninger der indsamles, og hvorfor.

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret. Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Oplysningerne afgivet til Winterski.dk videregives eller sælges på ingen måde ikke til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger. her kan du læse og downloade vores person data politik:

Persondatapolitik PDF

Generelt

Billeder er vejledende. Vær opmærksom på at nogle produkter i vores netbutik kan variere i farven og udstyret fra de viste billeder.

Winterski.dk tager forbehold for tastefejl, prisfejl, udsolgte/udgåede varer og leverings svigt fra vores leverandører.

Vi forbeholder os ret til at forandre priser og specifikationer uden varsel. Vi tager forbehold mod eventuelle trykfejl og udsolgte varer i vores netbutik. Hvis en bestilt vare ikke er tilgængelig inden for normal leveringstid, får du besked om dette. Personer under 18 år, som ønsker at bestille varer, skal have tilladelse fra forælder/værge. Ved at indsende en bestilling til os forudsættes du at have gennemlæst og accepteret vores salgsvilkår.

Bemærk at online handelsbetingelser ikke er de samme som i butikken.