Showroom

Showroom

Winterski.dk deler i hverdagen lokaler med vores sommeraktivitet IDCykler.dk. Det der møder dig i vores nye flotte butik beliggende i Holbæk Megacenter  – lige ved siden af Harald Nyborg – er et moderne og velindrettet showroom med alt inden for skiverdenen og cykelverdenen.
Vi brænder for det vi laver og vi er alle selv aktive skiløbere og cykelentusiaster. Hos os er alle velkommen uanset behov og den behagelige og afslappede stemning giver den gode atmosfære. Kig forbi i vores 700m2 store butik.
Skiferien er for rigtig mange danskere et af årets absolut store begivenheder. Vi elsker de sneklædte bjerge og sammenholdet før, under og efter ferien. Skiferien starter allerede når ferien bestilles og ikke mindst når der skal lidt nyt udstyr til. Hos Winterski ved vi godt hvor meget det rigtige udstyr betyder og hvor lidt der skal til for at ødelægge ferien.
Vi er specialister i at Custom lave skistøvler som sidder perfekt. Og har du brug for indlæg specielt tilpasser vi også såler til dig. På vores værksted servicere vi dine ski så du er klar til pisterne med det samme. Uanset om det er støvler, ski eller udstyr så er vi klar til at hjælpe dig.
Er det ny cykel, udstyr eller måske en servicering af din nuværende cykel så kan vi også hjælpe. Vi har mange års erfaring inden for cykelverdenen og en stor viden inden for mange cykelmærker. I samarbejde med verdens største cykelproducent Giant fører vi et bredt udvalg i næsten alle slags cykler. Kom forbi og oplev en verden af cykle og udstyr til hele familien. Måske bliver du inspireret til dit næste køb?
Ud over cykler har vi også et bredt udvalg i cykeltøj, sko, tilbehør samt reservedele.
Vi støtter Team Rynkeby med et guldsponsoret. Deres kamp mod børnekræft er en vigtig og god sag som vi gerne støtter op omkring. Derud over hjælper vi Team Rynkeby hele vejen fra start til slut så de kommer bedst muligt frem til Paris.